Jingle bell rock

Eilen tosiaan olin aamun töissä ja voin kertoa, ettei lauantai-aamuna seitsemältä herääminen töihin ole mitään herkkua. Päivä meni kuitenkin nopeasti ja töiden jälkeen Maija tuli mua vastaan työpaikalle ja jatkettiin siitä yhdessä sitten Alkoon hakee juotavaa, Lidliin hakee herkkuja ja sen jälkeen meille hengailee. Tilattiin mulle pizza ja Maijalle kebabia kotiinkuljetuksella ja katottiin sinkkuelämää samalla ku maisteltiin vähän Fresitaa.

Mulla ei yleensä oo kovinkaan paljon kuvia täällä blogissa yhdessä postauksessa, mutta Maijan kanssa tulee kuvattua niin paljon niin nyt niitä tulee ihan kunnolla!

Rakastan tota paitaa mikä kuoriutui Nellyn paketista. Kuvastaa niin hyvin eilisen illan alkua!
//t-paita Topshop, tekonahkahame ja clutch H&M, kengät See by Chloé, rannekoru Nomination ja kaulakoru Guess.
 Soitettiin koko ilta joulubiisejä, koska vietettiinhän sentään meidän omia pikkupikkujouluja! Meidän kaveri joka tuli kymmenen aikoihin tänne ei oikein tykänny meidän joululaulujen soittamisesta. En ymmärrä miksi ei.

Jatkettiin sitten meiltä kolmestaan baariin keskustaan.

Ja hei mä en oo ees lyhyt vaan oon 172cm!
Ja lopuksi tultiin takaisin kotiin meille. Katsottiin sinkkuelämäätä taas ja muistin, että jääkaapissa oli vielä puolikas pizza! Voi sitä riemua! Syön muuten melkein aina Pizzan tolleen, että käännään sen silleen että täytteet jää tonne sisäpuolelle. Helpompaa ja saa nopeempaa enemmän suuhun haha.

Semmonen ilta. Voin vaan todeta, että Maijan kanssa ei oo ikinä tylsää. Niin huippu tyty, että toista samanlaista ei ole! Nyt se lähti tossa tunti sitten ja jään itse nauttimaan vapaasta päivästä ja ens viikolla onkin seuraava vapaa sunnuntaina joten pitää kerätä voimia kuuden päivän viikkoon! Mukavaa sunnuntaita muillekin!

4 kommenttia:

  1. Ihana toi tekonahkahame, paljon maksoi ja milloin ostit sen? :) Tykkään myös tosta ekojen kuvien topista, ihana! Oot hirmu nätti :-)

    VastaaPoista
  2. Hanna: Ostin sen hameen joskus reilu vuosi sitten, en muista oikein paljon makso, olisko ollu jotain 20-25e. :) Voi kiitos! :>

    VastaaPoista
  3. iihania kuvia! olipas mukava ilta/aamu! =)

    VastaaPoista
  4. maija: niin thanks to you. ;) <3

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -