10+3

Kirjoitin maaliskuussa Lauren Conradin Style -kirjasta ja silloin jo ajattelin ryhtyä etsimään vaatekaapistani 10 suosikkivaatetta mutta nyt sain sen aikaiseksi.

“I think of the core of my wardrobe as the clothes that I always pack when I travel, because they’re comfortable, they’re flattering, and they’re the items that most make me feel like myself when I’m far from home. It’s good test, actually – to go through your wardrobe and pick out your ten favourites, wear-to-death things, whether it’s a white T-shirt, an argyle sweater or a sequined miniskirt. Boiling it down will give you a pretty good picture of what your personal style is.”


Nyt ei tosiaan ole kyse kauneimmista vaatteistani kuten juhlamekot yms, vaan niistä vaatteista jotka ovat luottovaatteitani jotka toimii aina. Enkä tietenkään pystynyt rajoittamaan lemppareita vain kymmeneen mutta 13 lempparia löytyi (tai oisha niitä ollu vielä lisääkin pari...):


Valkoinen ja musta perust-paita! Nämä kaksi on erityisen ihanaa siksi, että niissä on tuo söpö etutasku. Stockmann Eny. (Musta T-paita otettiin juuri pesukoneesta joten sitä pitäisi vähän siistiä, mutta en ehtiny).
Beige ja valkoinen silkkipusero molemmat Zarasta! 
Mustat farkut H&M ja tummansiniset farkut Levi's Denim Curve.
Olen yleensä sellainen, että en tykkää käyttää samaa juhlamekkoa montaa kertaa (joitakin käytän ihan vain yhdesti jopa...) mutta H&M:n musta pitsimekko ja H&M:n Fashion Against Aids mekko on päässyt päälle niin monta kertaa, että alkavat kulua puhki. 
H&M:n tekonahkahameet ja Lindexin trikookynähame.
Michael Kors musta trikoopitkähihainen ja Zaran puuterinvärinen pitsipitkähihainen.


Kuvasin myös samaan syssyyn suosikki asusteet:


Kesäkauden suosikit: Tory Burch Reva Ballet flat ja Bianco.
Laukkuista en vain voinut valita tämän vähempää suosikkeja, koska kaikki ovat niin erilaisia! Ylhäältä vasemmalta: Michael Kors Hamilton Tote, Michael Kors Hamilton Satchel, Marc by Marc Jacobs Total Turnlock Shifty, Louis Vuitton Marais, Michael Kors Calista Clutch ja Miu Miu Bowling Bag.
Suosikkikorvakorut: Sulat Forever21, nappikorvikset Guess. Kello Michael Kors, käsikoru Disney Couture ja kaulakoru Guess.
Mulberry Tamara Scarf, ruskea huivi Wienistä ja lumileopardihuivi Pieces.


Siinä ne lemppariluottovaatteet oli! :) Mikä on teidän kaikista lempparivaate omassa vaatekaapissa? Entä asuste? Jos mun pitäisi valita vain yksi paita, housut ja asuste niin ne olisivat sitten Zaran valkoinen silkkipusero, Leviksen farkut ja MbyMJ:n laukku. Tämän postauksen tekemisestä saikin aikapaljon lisäpotkua vaatekaapin vaatteiden karsimiseen kirpparille! 

8 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita ja asusteita :) Pitäisi itsekin tehdä samantyyppinen juttu että valkkaa vaatekaapin kulmakivet.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja vaatteita sulla ! Itse rakastuin H&M:mmän mustaan tekonahkahameeseen. Muistatkos kuinka paljo maksoi, ja olisiko noita vielä mahdollista saada ?

    ps. Olen alkanu tosiaan paljon tykätä sun blogista! Luin joskus inhimillinen turhamaisuun-blogia, ja löysin sieltä sun blogis, aluksi en seuraillut, mutta sittem kiinnostuin !

    VastaaPoista
  3. Olen meinannut joskus ehdottaa sinulle postausta herkullisesta laukkukokoelmastasi noin niinkun kokonaisuudessaan (vanhoista postauksista en ainakaan löytänyt), mutta tästä saakin jo jotain kuvaa ;) Noita Leviksen farkkuja olen monta kertaa harkinnut, mutta vielä en ole sovittamaan asti kerennyt! Ovat ilmeisesti kaiken hehkutuksen arvoiset? :D

    VastaaPoista
  4. Tiia: Kiitos! :) Kannattaa, selvittää omaakin päätä tämmösen tekeminen. :D

    hannA: Joo se on ihana! :) Ostin sen joskus pari vuotta sitten ja sillon se maksoi 19,95e, mutta ton ruskean ostin nyt tammikuussa ja noita ruskeita oli mun mielestä mustina myös! Se on vähän erilainen mutta silti hyvin samanlainen. :D Kiva, että tykkäät, aina kiva kuuulla! :>

    Jonna: Nää on ihanat! Täydellisen väriset ja tämmöstä paksua farkkua, ainoa miinus oli, että taisin ottaa kokoa liian isot kun nää kuitenkin vähän on venyny joten ens kerran pitää ottaa 27. :D Laukkupostaus vois tulla joskus, koska onhan noita muutama laukku noidenkin lisäksi! ;)

    VastaaPoista
  5. Hyvä tietää, toi venyminen on ainainen ongelma lähes kaikissa farkuissa! Eikä sitä oikein osais tunkea itteään farkkuihin, jotka ei ostohetkellä mene edes kiinni :DD Vielä semmosta, että ovatko nuo värjänneet kovasti (terveisin Zaran sinisistä farkuista traumat saanut)? Laukkufriikki odottelee innolla laukkupostausta! ;)

    VastaaPoista
  6. Jonna: No nii mä oon niin mukavuudenhaluinen, että vaikka farkut menisikin kiinni kaupassa niin jos vähänkää puristaa jostain nii otan koon isomman, wrong! :D Ehkä ens kerralla opin. :D Ei ne mulla oo ainakaan värjänny mitään. :)

    VastaaPoista
  7. oioi rakastan sun kaikkia asusteita! :) pitäis itekkin alkaa vähitellen panostaa enemmän laatuun, koska halvat meinaa mennä rikki... ja kun ei oo rahaakaa tuhlattavaks koko ajaks.. eiks se nii mee et köyhän pitää panostaa laatuun..? :D

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Ehdottomasti! Kyllähän noi saa asun ku asun näyttää hyvältä ja kestää! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -