perjantai 11. elokuuta 2017

Honeymoon

Tuore aviomieheni (miten hyvältä tuntuukaan vihdoin sanoa noin!) nukkuu vieressäni joten nyt on oiva aika päivittää hieman blogia. Saavuttiin aikaisin keskiviikkoaamuna Zakynthoksen saarelle ja meidän upeaan All-inclusive viiden tähden hotelliin jollaisesta me ollaan vain voitu unelmoida.

Alunperin meidän piti tulla vasta keskiviikkoiltapäivällä mutta lentojen vaihduttua meidät vastaanotti klo 7.00 upein auringonnousu jonka olen koskaan nähnyt ja äärimmäisen ystävällinen hotellin henkilökunta joka järjesti meille heti huoneen jossa saimme nukkua päivään asti kun odottelimme, että isompi huoneemme valmistuisi. Tällaista ystävällisyyttä ja ymmärrystä en ole kohdannut monessa paikassa.

Meillä on upeasti sisustettu huone jonka terassilta pääsee suoraan pulahtamaan uima-altaaseen ja josta avautuu suora merinäköala. Viereisessä huoneessa asuu sattumalta hotellin ainoa toinen Suomalaispariskunta, jotka ovat myös häämatkalla ja he ovat menneet jopa samana päivänä naimisiin kuin me! Ollaankin bondattu heidän kanssa täysin.

Vaikka tämä onkin meidän lyhyempi häämatkamme, ja se pidempi on tulossa joskus tulevaisuudessa, on tämä matka ollut tähän asti unelmiemme täyttymys ja ollaan tunnettu joka ilta valtavaa kiitollisuutta siitä, että täällä me ollaan ja juurikin toistemme kanssa. Pitkä matka ollaan kuljettu yhdessä ja silti se matka on vasta alussa.


PS. Ollaan viihdytty täällä Resortilla niin hyvin, että kummallakaan meistä ei ole mitään käsitystä millainen tämä saari on ja Kreikkaakin ollaan opittu vain yksi sana: "Jamas!" ja se tarkoittaa kippis.

10 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa, nauttikaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana ihana Zakynthos, meidänkin häämatkakohde vuosia sitten! 😍 (pst. Se on suomalaispariskunta ja kreikan kieli, molemmat pienellä alkukirjaimella)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli kyllä ihana ja erinomainen rentoutumiseen ja löhöilyyn! :) Huuups, aina ei mee nappiin. :D

   Poista
 3. Mistä olet ostanut ihanan mekkosi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on muutaman vuoden vanha ja se on Mangosta. Taisi maksaa 19,95€ ja on yksi mun lemppareita!

   Poista